Ligene vælter ud af skabene

05-12-2002 16:08 Hans Henrik05 Dec 2002 15:08 - Morten Brandt
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Hidtil har de forskellige syndikater succesfuldt styret nyhedsstrømmen med hård hånd. Det har blandt andet betydet, at forskellige mediers dækning af begivenheden mere har haft karakter af jublende Hurra-indslag end af godt journalistisk benarbejde og research. Eneste undtagelse har været enkelte newzealandske medier, der har forstået at opdyrke et brugbart kildenet.

Nu åbnes poserne imidlertid. Tidligere i dag omtalte vi, hvordan Mats Johansons (dobbelt)rolle fik stokkeslag af norske Esben Stokkeland. Nu er turen kommet til det ellers mest lukkede af alle syndikaterne; Team Oracle BMW.
Af månedsbladet Seahorse fremgår det, at den amerikanske trimmer Stu Argo havde mere end svært ved at acceptere Cris Dicksons tilbagekomst på scenen.

Midt i Round Robin I brugte han således den noget melodramatiske metafor; "at nogen havde sparket en snebold af sted fra bjergtoppen med den konsekvens, at nu var hele landsbyen nedenunder i overhængende fare."

Med det var ikke kun Dickson, der måtte stå for skud. Også ejeren og beslutningstageren Larry Ellison fik et par skarpe med på vejen:
"Larry besluttede, at vi ikke fik nok point på scoringstavlen, og derfor besluttede han sig for at gifte sig med sin eks-kone - for tredje gang," lød den bitre amerikaners analyse umiddelbart efter, han var steget af projektet.

Skilsmisse eller genforening - hvorom alting er, har Oracle ikke tabt siden Cris Dickson vendte tilbage til havet fra sin kalvefarm nord for Auckland.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer