Bådmagasinet - tag jer sammen

29-11-2002 13:22 Hans Henrik29 Nov 2002 12:22 - Baadmagasinet
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Kommentar af Morten Lorenzen

....med jeres nedsabling af Victory Challenge - med en sejladserie på 11 sejre og 14 nederlag (tror jeg nok), så har Victory Challenge sgu lavet en HELT FANTASTISK præstation, som "rookies" ved verdens vel nok hårdeste udfordring.

Tænk lige over hvad I skriver - forventningerne til VC inden deltagelsen, var om de overhovedet havde noget at gøre i New Zealand, og antallet af nederlag ville langt overstige antallet af sejre - hvis de overhovedet fik nogen sejre. De var rated på niveau - eller under - med franskmændene og englænderne - som de begge slog. Begge disse hold havde flere midler, mere erfaring og ikke mindst - på papiret ihvertfald - en flok sejlere der var mere professionelle.

Lyt lidt til sejlsportens stemme - Peter Montgomery - som absolut ved hvad han taler om, da han har kommenteret alle AC/LVC sejladserne i nyere tid. Han er fuld af lovord, over VC's performance, og ikke mindst den måde de har kørt deres kampagne på. Professionelt, med den helt rigtige attitude og frem for alt velforberedt. Somom de havde deltaget mange gange før, og så absolut en værdig udfordre.

Når I nu vælger at deltage i hylekoret, må det være fordi I vælger den typisk danske holdning - at man ikke skal tro man er noget. Glem det - VC har gjort det ubetinget flot - BASTA. Bevares, der har været skønhedsfejl - men det er uundgåeligt i en så stor satsning. Husk det er kun dem der holder hænderne i lommen, der undgår fejl - Men det er jo præcis det de fleste danskere gør - nyder at hyle om andres fejl, mens de selv står med hænderne begravet i lommerne. Hyklere !!

Bådmagasinet - TAG JER SAMMEN - og vis jer fra den gode side. Smid de "sløve penne" rejs jer op, stræk armene i vejret og klap ti gange mens i råber: GODT GÅET VICTORY CHALLENGE - VI GLÆDER OS TIL NÆSTE GANG !

Redaktionen:
Vi har - som andre sejlere - klappet og hujet flere gange i frokoststuen af Bank og co., når vi har genset nattens sejladser fra Auckland. Men efter den berømte, fatale bomning mod Prada i 3. sejlads, der slukkede vi promte. Vi havde elsket at se de danske drenge i semifinalen.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer