Farvel til Victory Challenge

29-11-2002 07:35 Hans Henrik29 Nov 2002 6:35 - Baadmagasinet
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Dermed kan Jesper Bank og co. pakke basen på Halsey Street sammen og rejse hjem, mens Prada fortsætter videre til semifinalen. Fredag havde syndikatleder Mats Johansson valgt at sætte Jesper Bank på land og i stedet give chancen til svenske Magnus Holmberg ved roret. Men lige lidt hjalp. Efter et spinkelt forspring på første opkryds lykkedes det alligevel for Prada at runde mærket først. Ned ad bakke trak italienerne fra, og oven i købet knækkede genuafaldet på Orm under tredje opkryds. Dermed forfulgte uheldet den svenske rorsmand, som kun nåede at vinde en enkelt sejlads ved roret. I mål lød forspringet på et minut og 32 sekunder, men i mediecenteret brød den internationale presse ud i klapsalver.
»Tak for en fantastisk indsats og en masse gode minder,« sagde "the voice of sailing", newzealænderen Peter Montgomery, i den direkte transmission, hvorefter han fortsatte med roserne til det fælles skandinaviske projekt.
Victory Challenge får følgeskab af veteranerne fra Team Dennis Conner, som ligeledes tabte for fjerde gang til OneWorld. Om OneWorld får lov at fortsætte, er dog stadig uvist, da netop Dennis Conner sammen med Prada kører en sag mod OneWorld.
/Ernstved

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer