Tid til måneformørkelse

27-11-2002 16:57 Hans Henrik27 Nov 2002 15:57 - Morten Brandt
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Derfor må det nu være sandhedens time for Victory Challenge After Guarden. Der skal nye boller på suppen.
Ifølge internet sitet "Greg’s Sailing Café", der fører diverse statistikker over sejladserne, er kvartfinalen en duel mellem de to dårligst startende syndikater og det er inklusiv Mascalzone Latino og Le Defi.
Prada er suværent de dårligste. De har kun vundet 22 procent af deres starter, Victory er oppe på 38 procent, men der er fortsat langt op til topholdene, der ligger omkring 65 procent. Men ikke nok med, at italienerne har været dårlige i starterne, de har sågar også været dårlige på første opkryds, hvor de kun i 28 procent af den samlede antal sejladser har rundet som første båd. Her kommer Victory teamet ind på en samlet fjerdeplads blandt alle syndikaterne med flotte 62 procent.

Imidlertid viser endnu et tal med al ønskelig tydelighed, hvor det er italienerne er stærke. I de sejladser, hvor de runder første mærke som første båd, har de efterfølgende vundet alle sejladserne - en statistik som kun Alinghi kan matche.
Med andre ord er det præcist som når italienerne spiller fodbold. Hvis man fører 1-0, er der ingen grund til at tage chancer bare for at spille en flot kamp, når det nu handler om at vinde.

Bagud 0-2 skal der ske noget, og i den lette vind har det vist sig livsfarligt at tabe starten og absolut dødeligt at tabe første opkryds. Selvom Luna Rossa nu har været "heldige" fire gange accepterer vi ikke, at de skulle være bedre end sejlerne på Orm.
Derfor håber vi, at drengene i nat smider instrumenter og svenske hæmninger over bord, rammer linien i skuddet for derefter at udsætte Lune Rossa for en regulær måneformørkelse.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer