Et tågehorn taler ud om Victorys eksamen

22-11-2002 12:30 Hans Henrik22 Nov 2002 11:30 - Baadmagasinet
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Kommentar af Tågehornet:

I de forestående matcher mod PRADA, kommer Victory Challenge's virkelige test under Louis Vuitton Cup. Louis Vuitton serien er en "challenger" serie, hvor hele ideen er at finde den helt rigtige udfordrer til America's Cup. Formatet i udfordrer-serien tilgodeser de gode teams, og giver dem mulighed for at udvikle sig i den rigtige retning. Det drejer sig om procenter og promiller - ikke at forveksle med danskernes kommende julebeskæftigelse, men de altafgørende bittesmå forskelle der skiller vinderen fra taberen.

Rigtige knapper

I de kommende matcher mod Prada vil det vise sig, om Victory Challenge har fundet de rigtige knapper at trykke på, og ikke mindst om Prada's voldsomme forandringsproces fortsætter. Med Prada's store organisation og erfaring, er alle odds imod skandinaverne, men omvendt så har Victory Challenge intet at tabe fra nu af - de kan kun overraske positivt - og faktisk tror jeg at de har en chance. Prada har været i tovene, de kom skidt igang med Louis Vuitton, ændrede sig til det positive, men langt fra så overbevisende som de gerne vil have det. De bakser fortsat med det fundamentale design, og forsøger drastiske ændringer - som måske virker, måske ikke. Såfremt det sidste er tilfældet, så har Jesper Bank og co. virkelig en chance.

Promiller

Kommer Prada ud af hullet på lørdag med ny fart og energi bliver det vanskeligt, for jeg tror ikke på at Victory Challenge kan finde mange procenter - de skal snarere lede efter promillerne. Men viser de drastiske ændringer at være virkningsløse, ja - så vinder Victory Challenge, alene fordi de har verdens bedste mand bag roret, der netop kan levere når det kræves - Danmarks folkehelt Jesper Bank.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer