Thomas færdig med Victory Challenge

25-09-2002 13:31 Hans Henrik25 Sep 2002 11:31 - Troels Lykke
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Familie eller sport? Familien vandt. I juni måned rejste Thomas' kæreste, Anette Strøm og deres to børn på et og tre hjem til Århus. Og det blev for meget for Thomas, der har været Banks tro væbner siden 1994, hvor bl.a. en OL-guldmedalje blev sejlet hjem.
"Prisen blev for høj for os," siger Anette Strøm i dag til Bådmagasinet, der bestemt ikke følte sig velkommen på Victorys base.
"Vi var skuffet over der blev gjort for lidt for familien fra arbejdsgiverside. Vi kunne bl.a. komme i kantinen. Vi skulle selvølgelig heller ikke gå hvor der var farligt, men flere andre hold havde fælles morgenspisning, fællesture. Det virkede meget lukket for familien, da jeg var der nede fra november til juni. At familien bakker op om sejlerne blev efter min overbevisning værdsæt for lidt," siger Anette. Hun arbejder nu som biolog på DMU, mens Thomas har genoptaget sit idrætsstudie på Århus Universitet.

Hård ledelse

Hvordan var Mats Johanssons ledelsesstil?
"Konservativ og hård. Der er mere pisk end gulerod, det er umoderne i dag," siger Anette, der understreger at Thomas ikke smækkede med døren efter han forlod Victory. Nu er han en savnet person, der var talentfuld på sin plads. Ifølge kilder i miljøet havde Victory gerne set at danskeren var blevet på sin plads. Rent teknisk blev Thomas og Anette også sat til tælling af AC-systemmet, der krævede at Anette og børnene skulle være i New Zealand.
"Det var de sidste retningslinier vi fik," siger Anette.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer