Team Oracle USA har nu også fået en pedal-grinder om bord. Bagerste mand sidder og cykler - Team Oracle USA har tydeligvis reageret på Emirates Team New Zealands setup hvor alle grindere sidder på 'cykler'

AC: Spændningen stiger - Oracle USA stjæler ide fra 'The Kiwi's'

17-05-2017 06:35 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Spændningen stiger på Bermuda. Med lige godt en uge til start på den 35. udgave af Americas Cup tikker uret, og der kæmpes for at finde fart og trim i topklasse.

En af de måske helt store gamechancer var da Emirates Team New Zealand dukkede op for et stykke tid siden, med deres cyklende grindere. Ingen tvivl, der skabes meget mere kræft via ben end overarmen, men spørgsmålet er om de er ligeså manøvredygtige i vendningerne - det svar får vi først når gamet starter, men en ting er sikkert, det har sat gang i designer-tankerne på de øvrige teams, og nu har Team Oracle USA svaret igen - med en enkelt cykel-myg!

Beviset dukkede op da Team Oracle USA trænede på The Great Sound i går. Her er det tydeligt at bageste gast pludselig rigger en cykel til, og vupti - så trædes der i pedalerne.

Team Oracle USA er altså en ægte hybrid-båd, hvor der både kan grindes på normal stående vis, og så en enkelt der kan skabe power på en cykel.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer