Bådmagasinets billedgalleri

Udtagelsesstævnet skal sejles i AC-45. Foto: America's Cup

Danish Youth Vikings klar til San Francisco

15-01-2013 12:30 Trine Søe15-01-2013 11:30 - Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Den 9. februar 2013 går det løs i San Francisco for Danish Youth Vikings. Her starter udtagelserne til Youth America's Cup, der skal sejles i AC-45. Danish Youth Vikings består af gruppe på 16 talentfulde unge sejlere i alderen 19-24 år. De har et vidt omspænd af erfaringer fra ungdoms, olympiske- samt matchraceklasser såvel som et stærkt resumé bag dem i form af flere verdensmesterskaber samt Europa- og Danmarksmesterskaber.

Læs også: Danish Youth Vikings skal sejle udtagelsesstævne til Youth America's Cup

Mathias Lehm Sletter udtaler til Bådmagasinet: "Vi er i gang med at få de allersidste detaljer på plads. Vi har betalt de 72.000 kroner, det koster at deltage. Vi havde kort tid til at få skrabet pengene sammen, men det lykkedes med en eventbaseret model. Det vil sige, at man kunne købe sig til oplevelser med os - eksempelvis matchrace".

Hvem kommer med til San Francisco?

Der skal bruges seks sejlere til det endelig hold, og det betyder reelt, at der skal skæres ti sejlere af gruppen. Mathias udtaler: "Vi håber at kunne offentliggøre den endelige holdsammensætning i løbet af nogle dage. Der er en del ting, vi er optaget af på nuværende tidspunkt - blandt andet vores indkvartering i San Francisco. Men som sagt det endelige hold på seks personer har vi på plads om ganske kort tid".

Danish Youth Vikings er dannet af Søren Wiegand Kristensen og Mathias Lehm Sletten.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer