Tyskerne siger også nej tak

Også tyskerne mener, at Coutts & Co. har for store fordele, når den 34. America’s Cup skal sejles i katamaraner med vingesejl.
07-10-2010 13:45 Hans Henrik07 Oct 2010 11:45 - Joakim Rechnitzer
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Internet Team Germany med skipper Jesper Bank sluttede på en skuffende næstsidsteplads i udfordrerrunden under America’s Cup i 2007. Tyskerne har nu trukket stikken til den næste cup. Arkivfoto.

I et interview med det tyske magasinet Yacht fortæller Internet Team Germany’s chef, Michael Scheeren, at holdet ikke vil være at finde på udfordrerlisten til den 34. America’s Cup. Den melding kommer blot ugen efter, at briterne med Team Origin også har trukket sig.

Selvom tyskerne allerede har sikret 20 mio. euro til deres kampagne, var det ikke nok. Scheeren forklarer, at de mener BMW Oracle har for stort et forspring med erfaringerne fra den sidste cup med vingesejl, og at en kampagne vil blive alt for dyr.

30-40 mio. euro ekstra
Holdet, Jesper Bank var skipper for under den 32. America’s Cup, har hele tiden arbejdet frem mod et America’s Cup i enkeltskrogsbåde. Med valget af katamaraner til den 34. America’s Cup vurderer tyskerne, at de skulle finde 30-40 mio. euro mere til en konkurrencedygtig udfordring.


Tyskerne har trænet i enkeltskrog op til næste America’s Cup med Udo Schuetzs Team Container. Foto: Rolex/Kurt Arrigo.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer