Motor installeret i DoGzilla - rygter om ny vingemast

BMW Oracle har modificeret sin trimaran til America’s Cup i Mellemøsten, men hvor meget bliver ændret. Holdet er selv med til at skabe rygter – se hvordan.
14-10-2009 15:45 Hans Henrik14 Oct 2009 13:45 - Joakim Rechnitzer
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

De menneskelige kræfter i cockpittet på DoGzilla er nu skiftet ud med en motor og hydrauliske spil til trimning. Foto: Gilles Martin-Raget/BMW Oracle.

BMW Oracle-holdet meldte i går aftes ud at BOR90 (med øgenavnet DoGzilla) er ved at være klar til nye tests. En helt konkret ændring på monster-trimaranen er, at kaffemøllerne i cockpittet er fjernet til fordel for en motor, så sejlene kan trimmes med hydraulik - nøjagtig på samme måde som AC-forsvarerne gør det (se hvordan her: ).

Er det bare snyd?
I weekenden kom der en meddelelse fra holdet der uden nogen detaljer antyder at en ny mast er bygget. Der er kommet billeder frem, hvor den indpakkede genstand meget vel kan fremstå som en vingemast.

Ifølge BMW Oracle vil genstanden blive testet i San Diego i løbet af et par uger. Indtil videre må vi nøjes med nedenstående video samt tidligere billeder af DoGzilla:http://gallery.baadmagasinet.dk/index.php?gid=650
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer