Oraklet fra Fredericia

Stinkende rig amerikaner tager Jesper Banks ord til sig og sætter sig selv på bænken, hvorefter amerikanerne i nattens sejlads totalt kroger Orm.
30-10-2002 12:48 Hans Henrik30 Oct 2002 11:48 - Morten Brandt
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen
Larry Ellison, den stenrige stifter af database giganten Oracle og ejer af båden Oracle BMW Racing tog muligvis Jesper Banks råd til sig. Danskeren havde i weekenden meldt ud, at ejerne af America’s Cup bådene ikke bør blande sig i de sportslige beslutninger, en udtalelse han muligvis siden har fortrudt.
I hvert fald opfattede Ellison den generelle udtalelse som lidt af et orakelsvar, og brugte den på sit eget team. Resultatet var, at Chris Dickson, der i sidste uge blev hevet tilbage som rorsmand, nu kom til at fungere som skipper og dermed den, der havde det sidste ord, da holdet skulle sættes. Nu var det så Peter Holmbergs tur til at blive taget tilbage som rorsmand, mens Dickson satte sig selv på som skipper og taktiker.
I nattens sejlads så man et hold, der virkede særdeles slagkraftigt, hvilket med skæbnens ironi kom til at betyde at Jesper Bank og skandinaviske Orm blev hængt til tørre især i starten, hvor de krydsede linien 19 sekunder efter amerikanerne.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer