Lars Kiær ønsker egentlig ikke den store festivitas med reception eller lignende, men har du lyst til at lykønske fødselaren i dag, så er døren åben over middag på kontoret

Annoncechefen runder et af de store topmærker

17-02-2016 05:04 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Lars Kiær fylder 60 år i dag. Inden for bådbranchen behøver "Kiæren" ikke yderligere præsentation, han er, som nogle mener, enhver virksomheds skræk! Lars har gennem mange år, solgt for mange millioner kroner annoncer til Bådmagasinets maritime medier, omvendt - uden Kiærens indsats, så havde bådforretningerne ikke samme gyldne mulighed for at afsætte deres varer til de danske sejlere.

Lars er jo gammel "Hellerupper", og medlemskabet i en af verdens meste vindende sejlklubber strækker sig mere end 50 år bagud, så det er bestemt en erfaren sejler, der runder et af livets store topmærker.

De almindelige topmærker, som Kiæren runder i løbet af sejlersæsonen, finder man flest af på Knarr kapsejladsbanerne, hvor Lars de seneste par år er blevet ganske aktiv med egen båd. Målet er klart en kvalifikation til IKC, og at man som Hellerupper, så lige netop sejler rundt i Ole Berntsen forhenværende Knarr, gør jo ikke relationerne til denne hæderkronede sejlklub mindre.

Selv mødte jeg Lars tilbage i 1982, hvor vi tilbragte nogle år sammen i Alperne, og vores nuværende partnerskab, som også omfatter firmaets produktionschef Christina Igel, strækker sig helt tilbage til 1994. Hvis nogen skulle være i tvivl, og stiller sig selv spørgsmålet, om man kan holde ud at arbejde sammen med Lars, findes svaret jo her.

Hos Bådmagasinet er vi utroligt glade for, pensionsalderen er hævet gennem tiderne, for ellers var Kiæren nok smuttet. Jagt - både med Y og J, trækker gevaldigt i drengen, hvis dåbsattest blot viser et tal. "Alder er ikke et spørgsmål om år, men om sindstilstand", citat Douglas McArthur, fra det forrige århundrede. Man skulle tro McArthur kendte Lars Kiær, tillykke med dagen gamle dreng.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer