Tuco Marine skal levere specialfartøj

15-02-2016 16:19 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Tuco Marine har netop modtaget ordre på en ny ProZero Arbejdsbåd, nemlig en 10m ProZero jet ski carrier workboat, Arbejdsbåden skal transportere op til fire jet ski på én gang, og nemt søsætte og optage disse til ejerens brug. Båden skal leveres fra værftet i Faaborg i sommeren 2016.


ProZero 10 Jet Ski carrier er et højt specialiseret fartøj, specialdesignet til at opfylde de meget veldefinerede krav fra markedet til jet ski transport. Samt til søsætning og optagning af Jet ski og vandscootere. Båden er designet til at transportere op til fire jet ski og vandscootere på samme tid, med to specielle teleskopiske vogne og elektriske spil til udsætning og ombordtagning af dem.

Tuco

Tuco skal levere dette fartøj til Jet ski i sommeren 2016


Søsætning og optagning af eksternt udstyr er ikke nyt for Tuco Marine og ProZero arbejdsbådene. ProZero bådene leveres i forvejen som blandt andet dykker både og support både til ROV arbejder (remotely operated underwater vehicle). Hvor der også stilles store krav til nemt håndtering af ROV´erne i og ud af vandet. Dette specifikke fartøj er designet som en "no-nonsense" arbejdsbåd med fuld fokus på nem betjening og lave vedligeholdelsesomkostninger.


Bredden på Jet ski carrieren er 3,6m, og længden er lige under 10m. Denne båd er udstyret med en fast propel på en aksel installation og en enkelt indenbords dieselmotor. Men ProZero bådene kan også leveres med dobbelt installationer, og fremdrivningen også som Jet eller Stern drev. Båden er desuden udrustet med Bowthruster. Og et meget fleksibelt Canopy system til overdækning af båden, der sikre at de ombordværende Jet skies og vand Scootere beskyttes for vejret når de ikke er i brug. Båden betjenes fra en styrepult forrest i arbejdsbåden, og i samme område er spillene til de teleskopiske søsætningsramper også placeret.

RIB Fender Top View 2

Fartøjet får plads til fire jet skies

Tuco har arbejdet tæt sammen med eksperter inden for vandsport, for at sikre, at båden perfekt, vil matche kravene fra dette specifikke marked. Slutbrugerne har derfor været tæt involveret i design og layout af ProZero 10m Jet Ski Carrier.

Vi er meget glade og stolte over, at båden er blevet så godt modtaget af markedet, og at en første kontrakt er så hurtigt lukket, siger Jonas Pedersen, og følger op: Vi har været fokuserede på med ProZero serien, at skabe en meget fleksibelt design platform, der kan tilpasses præcist til de behov, vores meget forskellige kunder har. Netop dette blev gjort i dette tilfælde igen, hvor kunden modtager en specielt tilpasset båd til deres specifikke behov.

Baggrunden for designet i ProZero serien er målrettet at kunne levere en endnu lettere fartøjsserie, der omfatter både FRB's (Fast rescue Boats) arbejdsbåde og Daughter Crafts.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer