Vis # 
Bojsen Møller Sails
Bojsen-Møller sejl fokuserer på at levere kvalitetssejl til både kapsejlads og tursejlads. Vi anvender dug fra førende dugfabrikanter og udnytter 30 års erfaring til at fremstille hurtige og holdbare sejl.
At det lykkes, vidner såvel de mange Europa- og Verdensmesterskaber, der er vundet med vores sejl, som tilbagemeldinger fra tilfredse tursejlere om.
Gransegel
Velkommen til Gransejl. Vor filosofi er, at kravene man stiller til sejlene skal være den samme uanset hvad man sejler. Det spiller ingen rolle om man vil komme først på kapsejladsbanerne eller bare vil opleve følelsen af en båd som sejler i perfekt balance, med Gransegels HPC og HPR sejl er man nærmere målet. Vore produktionsfaciliteter er specielt egnet til dagens moderne sejlproduktion med membran samt lim teknik op til 30m lig længde.
Green Sails
Jeg laver nye Storsejl og Forsejl / Rullegenua, Spilere og Gennaker
Jeg samler din nye Furlex ved siden af din mast, lige til at sætter på, uden merpris
Millinium one piece sails med ubrudte tråde, størrelse ubegrænset
Hvorfor købe sejl i udlandet, jeg kan matche både pris og kvalitet -

Kig forbi din sejlmager og tal med mig om sejl til din kølbåd, jeg fremstiller selv sejlene i dag som jeg har gjort de sidste 49 år, med stor glæde
Kaleche Smeden
Kalecher
Vi tilbyder kalecher, og andre overtræk, til alle både, med unik pasform og elegant design. Mangler du overtræk til båden, måler vi op til det, så båden kan stå beskyttet gennem vinteren. Vi leverer kvalitets arbejde til konkurrence-dygtige priser, og overholder altid aftalte betingelser og leveringstider.
John Mast
NEILPRYDE SAILS
Velkommen til sejlmager Neilprydesails.dk
Hos Neil Pryde Sejl levere vi kun sejl i den bedste kvalitet. Køb af neil pryde sejl skal derfor ses som en investering i jeres fritid. Sejl der er lavet til at blive brugt, igen og igen. Peter og Søren fra Neil Pryde Sejl ,er uddannet sejlmager og har tilsammen over 30 års afaring som sejlmager . Derfor kan vi stå inde for de bedste materialer og design af sejl til din båd. Vi håber, at du finder vores produkter interessante og glæder os til at høre fra dig.


North Sails
At North Sails laver flere tursejl end nogen anden sejlmagerkæde, er et faktum, som nok punkterer myten hos mange sejlere om, at North Sails kun fokuserer på kapsejlads. Det er dog ingen hemmelighed at vores involvering i bl.a. Volvo Ocean Race og Americas Cup giver os et stærkt grundlag for at kunne lave de bedste sejl - også til tursejlads. Alle erfaringer fra disse sejladser er bl.a. brugt i udviklingen af vores Easy produktlinie, der forener uovertruffen præstation med enkel trimning og håndtering.
ROLLY TASKER SAILS - Prisvenlige, stærke og lethåndterlige
En af verdens største sejlmagere er reprsenteret hos Gransegel.
Tryghed og service fra en etableret nordisk sejlmager til asiatiske priser!

Sejlmageriet Rolly Tasker (Thailand) Co. Ltd. har 9100 m2 og ca. 300 ansatte på øen Phuket. Gransegel repræsenterer Rolly Tasker Sailmakers i Danmark, Norge & Sverige, med service i alle lande. RTS anvender udelukkende dug fra de allerstørste dug firmaer.
Valutakurs forholdene gør, at du lige nu kan få utroligt meget sejl for få penge!!
Quantum Sail Design Groupe
Kort om Quantum Sail Design Group:
Quantum Sail Design Group, grundlagt i 1996, er på bemærkelsesværdig kort tid vokset til den næststørste leverandør af sejl på verdensplan. Men væksten og størrelsen er ikke et mål i sig selv. Uden et unikt produkt i en anstændig kvalitet, er det hele intet værd. QSDG ofrer de ressourcer der skal til for at levere det sejl som er en tand bedre. Det være sig softwareudvikling, forbedring og udvikling af egne sejlduge, gennemarbejdet design, godt håndværk, professionel rådgivning og aller vigtigst: Timer på vandet.
Fra sejlloftet på Amager, som er Københavns største sejlloft, servicere vi de danske sejlere med rådgivning, reparationer og fremstilling af nye sejl.
QSDG er repræsenteret på alle kontinenter med mere end 60 sejllofter.
Vi er sikre på vi kan levere det du forventer og måske en lille smule mere.
Schultz Sejlmageri
Schultz Sejl og Sadelmageri sælger og reparerer sejl -Fremstiller bådkalecher, sprayhood`s, bøjler, hynder, til private og yachtværfter. Computerstyret skæring, rutinerede syersker og modelteknikere sikrer en ensartet produktion med høj kvalitet og rettidig levering.
ULLMAN SAILS DENMARK
Kombinationen af et lokalt sejlloft og et verdensomspændende netværk er din garanti for - Nyeste teknologi - førende design - Stort udvalg - De bedste priser - og ikke mindst lokal service, uanset om du har brug for One design, kapsejlads-eller tursejl. 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Leif Larsen Marine A/S - Vi søger brugte motorbåde, kabinebåde, speedbåde
Hals Bådcenter
DBC Marine