Vis # 
Gransegel
Velkommen til Gransejl. Vor filosofi er, at kravene man stiller til sejlene skal være den samme uanset hvad man sejler. Det spiller ingen rolle om man vil komme først på kapsejladsbanerne eller bare vil opleve følelsen af en båd som sejler i perfekt balance, med Gransegels HPC og HPR sejl er man nærmere målet. Vore produktionsfaciliteter er specielt egnet til dagens moderne sejlproduktion med membran samt lim teknik op til 30m lig længde.
NEILPRYDE SAILS
Velkommen til sejlmager Neilprydesails.dk
Hos Neil Pryde Sejl levere vi kun sejl i den bedste kvalitet. Køb af neil pryde sejl skal derfor ses som en investering i jeres fritid. Sejl der er lavet til at blive brugt, igen og igen. Peter og Søren fra Neil Pryde Sejl ,er uddannet sejlmager og har tilsammen over 30 års afaring som sejlmager . Derfor kan vi stå inde for de bedste materialer og design af sejl til din båd. Vi håber, at du finder vores produkter interessante og glæder os til at høre fra dig.


North Sails
At North Sails laver flere tursejl end nogen anden sejlmagerkæde, er et faktum, som nok punkterer myten hos mange sejlere om, at North Sails kun fokuserer på kapsejlads. Det er dog ingen hemmelighed at vores involvering i bl.a. Volvo Ocean Race og Americas Cup giver os et stærkt grundlag for at kunne lave de bedste sejl - også til tursejlads. Alle erfaringer fra disse sejladser er bl.a. brugt i udviklingen af vores Easy produktlinie, der forener uovertruffen præstation med enkel trimning og håndtering.
ROLLY TASKER SAILS - Prisvenlige, stærke og lethåndterlige
En af verdens største sejlmagere er reprsenteret hos Gransegel.
Tryghed og service fra en etableret nordisk sejlmager til asiatiske priser!

Sejlmageriet Rolly Tasker (Thailand) Co. Ltd. har 9100 m2 og ca. 300 ansatte på øen Phuket. Gransegel repræsenterer Rolly Tasker Sailmakers i Danmark, Norge & Sverige, med service i alle lande. RTS anvender udelukkende dug fra de allerstørste dug firmaer.
Valutakurs forholdene gør, at du lige nu kan få utroligt meget sejl for få penge!!
ULLMAN SAILS DENMARK
Kombinationen af et lokalt sejlloft og et verdensomspændende netværk er din garanti for - Nyeste teknologi - førende design - Stort udvalg - De bedste priser - og ikke mindst lokal service, uanset om du har brug for One design, kapsejlads-eller tursejl.
 

klikpcklikta

 
 

300

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 

 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 
 

dit link til bådbranchen

	JF Marin - Syd Sveriges største bådforhandler!
Walsteds Baadeværft
Sejl med Søassurancen Ærø